Volg ons op Facebook

Over Schadenet Autoschadeteam Roosendaal

Autoschadeteam Roosendaal is een modern schadeherstelbedrijf, gelegen aan de A-16. Met een bebouwde oppervlakte van 1750m2 een van de grotere schadeherstelbedrijven in West-Brabant. Het bedrijf beschikt over een eigen wasstraat zodat uw voertuig schoon de werkplaats ingaat maar ook weer uitkomt.

Geschiedenis

De geschiedenis van Autoschadeteam Roosendaal volgt twee sporen: het oudste spoor gaat terug naar de jaren ’70 van de vorige eeuw. Daar werd op industrieterrein Majoppeveld een schadeherstelbedrijf geopend, dat in 1982 werd overgenomen door Bart Blom. Dit bedrijf is in de loop der jaren uitgebreid en gemoderniseerd. In 2002 heeft de Baarends Schadeholding uit Goes een belang genomen in dit bedrijf, in 2006 heeft deze organisatie het bedrijf volledig overgenomen.

Het andere spoor voert minder lang terug: in 2003 heeft Van As Autoschade een bedrijf op industrieterrein Borchwerf gebouwd, pal aan de A-17. In 2008 heeft Van As besloten zich te concentreren op de regio Dordrecht en het bedrijf in Roosendaal van de hand te doen. Doordat dit pand veel moderner was en de ligging aan de A-17, heeft de Baarends Schadeholding doen besluiten dit bedrijf over te nemen.

Begin 2009 zijn beide bedrijven samengevoegd, nadat er eerst nog 500 m2 aangebouwd is aan de achterkant. Hierdoor staat er nu een pand van 1750m2, voldoende om het werk van beide bedrijven te kunnen verwerken. Sinds 2009 zijn er nog diverse kleine aanpassingen geweest om het bedrijf zo efficiënt mogelijk te laten functioneren en tevens aan de veranderende eisen van consument en opdrachtgevers te kunnen voldoen.

Autoschade? Wij zijn er voor u!

Een afspraak maakt u binnen 5 minuten

Direct reparatie plannen Vraag een offerte aan

Bellen kan natuurlijk ook: 0165-398020