Volg ons op Facebook

Caravan en camperschadeherstel

Meijers Autoschadeteam is specialist op het gebied van caravan- en camperschadeherstel. Dit betekent dat we over de juiste vakkennis en apparatuur beschikken om volledig herstel uit te voeren aan caravan en camper. Dit gaat van een klein krasje aan de buitenkant tot professionele reparatie aan interieur, tot het vervangen van een hele zijwand, vloer of dak.

Wij zijn tevens de enige Profile-repair specialist voor Zeeuws Vlaanderen. Dit is een speciale techniek om kleine deukjes in de geprofileerde caravanplaat te herstellen.

Wij voeren volledig onderhoud uit aan uw caravan of camper. Wij controleren en repareren verlichting en elektrische installatie, remmen, lagers, banden en gasinstallatie.

PACK

Bij ons kunt u terecht voor de Periodieke Aanhangwagen en Caravan Keuring (PACK).

Een grondige jaarlijkse inspectie van alle vitale onderdelen. Koppeling, remmen, chassis, banden, wielen, schokdempers, lagers, gasinstallatie, verlichting, signalering, etc. U ontvangt een uitgebreid keuringsrapport met een compleet overzicht van alle eventuele gebreken. Bij de keuring worden de bestaande wettelijke eisen als norm gehanteerd.

PACK-gevelschild

Wij zijn een door FOCWA erkend keuringsstation en mogen daarom de PACK uitvoeren.

U ontvangt een uitgebreid keuringsrapport met een compleet overzicht van alle eventuele gebreken. Bij de keuring worden de bestaande wettelijke eisen als norm gehanteerd.

Autoschade? Wij zijn er voor u!

Een afspraak maakt u binnen 5 minuten

Direct reparatie plannen Vraag een offerte aan

Bellen kan natuurlijk ook: 0117-301660