Volg ons op Facebook

Over Schadenet Autoschadeteam Goeree-Overflakkee

Schadenet Autoschadeteam Goeree-Overflakkee bestaat sinds de jaren '80. De afgelopen jaren is het pand diverse malen gemoderniseerd en staat er nu een modern en goed uitgerust schadeherstelbedrijf, centraal op het eiland Goeree-Overflakkee. Het bedrijf werkt voor alle verzekeraars en leasemaatschappijen. Bekijk hier onze contactgegevens.

Geschiedenis

Schadenet Autoschadeteam Goeree-Overflakkee bestaat alweer sinds de jaren ’80. Voorheen was dit bedrijf onderdeel van Karels Autoservice.

In 2007 is het bedrijf overgenomen door de Baarends Autoschadeholding uit Goes. Begin 2008 is het pand verbouwd, zodat het nu een uitstraling heeft die past bij Autoschadeteam. Ook hier kan men terecht voor schadeherstel aan alle merken en type auto’s. De moderne onderneming stelt kwaliteit en zorg voor het milieu hoog in het vaandel. Schade herstellen is meer dan alleen vakkundig - onzichtbaar - wegwerken van blikschade. Men wil ook graag bijdragen aan een gezonde werk- en leefomgeving. Autoschadeteam Goeree-Overflakkee is aangesloten bij de landelijke Schadenetketen.

 

Autoschade? Wij zijn er voor u!

Een afspraak maakt u binnen 5 minuten

Direct reparatie plannen Vraag een offerte aan

Bellen kan natuurlijk ook: 0187-651396