Volg ons op Facebook

Over Schadenet Autoschadeteam Baarends

De oorsprong van Schadenet Autoschadeteam Baarends gaat terug tot 1928, toen nog in de binnenstad van Goes. Inmiddels staat op de autoboulevard van Goes een hypermodern pand waar volgens de laatste technieken auto's worden hersteld

Geschiedenis 

De basis van Schadenet Autoschadeteam Baarends gaat ver terug. In 1928 is de eerste Zeeuwsche Autospuiterij opgericht. Dit bedrijf was toen nog gevestigd in het centrum van Goes, aan het Groene Weidje. Eind jaren '50 is het bedrijf in handen gekomen van de huidige eigenaren.

De sterke groei en gemeentelijke eisen noopten het bedrijf om te zien naar een andere locatie. Die werd gevonden aan de Dirk Dronkersweg op industrieterrein De Poel. Hier heeft het bedrijf wederom een sterke ontwikkeling doorgemaakt en is de omslag van autospuiterij naar all-round schadeherstelbedrijf gemaakt.

Begin van deze eeuw werd ook de locatie aan de Dirk Dronkersweg te klein en is de huidige kavel aangekocht: aan de Scottweg, temidden van de Goesse dealerbedrijven is er een supermodern schadeherstelbedrijf gebouwd.

Autoschade? Wij zijn er voor u!

Een afspraak maakt u binnen 5 minuten

Direct reparatie plannen Vraag een offerte aan

Bellen kan natuurlijk ook: 0113-215567